Albyco klantenservice

Heeft u hulp nodig bij uw keuze of heeft u een vraag, neem dan contact op met onze klantenservice. Albyco is op werkdagen tussen 8:15 en 17:15 bereikbaar via verschillende kanalen.

Bekijk al onze contact/bedrijfsgegevens

Neem direct contact op


  Veilig online betalen

  Betaalmethoden

  Hoe kan ik betalen?

  Veilig en snel een betaling uitvoeren met Multisafepay.
  Albyco maakt gebruik van Multisafepay, een overkoepelend betalingssyteem voor iDeal, Mastercard, VISA, Maestro, Bancontact / Mister Cash en GiroPay. Met Multisafepay kunt u veilig en snel een betaling uitvoeren in uw eigen taal.

  Albyco biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden om het gebruiksgemak van de webwinkel te verhogen. Bij Albyco kunt u betalen met de volgende  betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze webwinkel.


  iDeal
  Vooruitbetalingen via uw eigen bank met iDeal. Met iDeal kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

  PayPal
  Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres snel, veilig en internationaal online betalingen verzenden en ontvangen via creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op www.albyco.com

  België
  De online betaalmethodes die voor onze klanten uit België beschikbaar zijn: Belfius, KBC/CBC en ING Homepay.

  Duitsland
  Voor onze Duitse klanten is tevens Giropay en Sofort Banking mogelijk. Deze tonen veel overeenkomsten met het Nederlandse iDeal en is mogelijk bij de meeste Duitse banken waaronder Sparkasse en Postbank.
  Sofort Banking kan in 13 Europese landen worden gebruikt.

  Bankoverschrijving
  Heeft u geen bankrekening die geschikt is voor iDeal of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Albyco, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.